Cu alcool și fără permis, la volan

0
295

Polițiștii rutieri cercetează șase bărbați pentru infracțiuni rutiere. Polițiștii din Vinga au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 33 de ani, din Mănăștur, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mailat, fără a deține permis de conducere. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 26 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism în Piața Pompierilor, având o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe raza localității Pecica a fost depistat, în trafic, un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un bărbat de 40 de ani, din Șepreuș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform procedurii, în cazurile celor depistați conducând sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cei patru bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Au refuzat recoltarea probelor biologice

Totodată, polițiștii rutieri cercetează doi bărbați pentru refuz de recoltare de probe biologice. Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 47 de ani, din Gurahonț, în timp ce conducea un autoturism  pe o stradă din localitate, fiind sub influența alcoolului. Fiindu-i solcitată testarea cu aparatul alcooltest, bărbatul a refuzat. De asemenea, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Un alt bărbat, de 60 de ani, din Hălmăgel, depistat în trafic de polițiștii Secției nr. 2 Micălaca în timp ce conducea un autoturism pe strada Voinicilor, a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice. Cei doi bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.