Cu autocarul în boscheți: șoferul a aflat, pe propria piele, ce dezastru e drumul de la Cuveșdia

0
453

Despre drumul județean DJ572 , în zona localității Cuveșdia, s-au spus multe lucruri de-a lungul vremii,   majoritatea fiind   păreri negative. Oamenii se plâng de starea proastă a drumului, de fiecare dată când trec prin zonă. Prin luna martie, o tânără din zonă,  a povestit despre starea proastă a drumului respectiv. Se pare că cetățenilor din zonă, li s-a promis în mod repetat că situația se va rezolva, dar din nefericire starea traseului este deplorabilă. ,,În principiu, se zicea că în primăvara anului 2021, dar ce să vezi?! Luna lui martie e aproape gata și primăvara începe să treacă încet pe lângă noi. Sincer vă zic, de fiecare dată când am de mers undeva pe acest drum, mereu îmi pun aceasta întrebare, lovind cu mașina în gropi, pentru că nu am unde le ocolii. Aș întreba mai departe, dar deja mă apucă rușinea (chiar dacă, pe cei pe care îi întreb nu îi apucă, că dacă i-ar apuca, s-ar vedea ceva) să tot întreb pentru că nu vreau să zică că par disperată sau ceva. Nu că nu aș fi puțin, din acest punct de vedere, că tot din șase în șase luni trebuie să îmi duc mașina la verificat, că la ce drum este, te miri că mai ai probleme la direcție, una alta.Zici că mașina mea ar fi remorcă de camion la cât de des o duc la verificat, că numai remorcile sunt duse atât de des”, spune tânăra.

,,Chiar, zilele trecute, am plecat spre Arad și când am ieșit de pe drumul care ducea la DJ572, mă oprește un domn și mă întreabă, dacă drumul acesta duce către Lipova, la care eu i-am răspuns ca da, iar acesta a exclamat: ,,Dacă știam că e atât de rău, nu mă mai băgăm!”, povestește femeia.

Se pare că din martie și până acum problema nu a fost rezolvată, iar starea drumului e la fel. Ba mai mult, zilele trecute pe acel drum, s-a rătăcit un autocar cu turiști. Șoferul crezând că drumul e bun și asfaltat, s-a pomenit cu autocarul pe un drum de țară, greu practicabil.

Autoritățile județene  spuneau că se vor apuca de lucrări în zonă, în acestă primăvară. Însă, până acum nu se vede nici o mișcare, se plânge localnica. ,,Domnilor, nu vă grăbiți pentru că GPS-ul tirurilor sau autocarelor nu știe că acest drum județean nu este asfaltat și e foarte rău. Îmi pare rău, domnule cu autocarul, că ai nimerit în ziua aceasta frumoasă de primăvară, pe drumul acesta plin de gropi și de boscheți”, spune tânăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.