caine-cupluAşa stăpân, aşa patruped, spune vorba aceea. Şi nu este deloc departe de adevăr, dacă iubitul tău este un iubitor de câini şi chiar are unul care să-i ţină companie, animalul poate spune multe despre personalitatea partenerului tău.

Pit Bull Terrier

Băiatul rău din umbră la care toate femeile visează. Este un rebel, face doar ce vrea şi în relaţie cu el te simţi iar ca o adolescentă naivă. El poate fi intimidant, dar ca şi câinele, până nu ajungi să-i cunoşti adevărata personalitate, nu ai de unde să ştii ce ascunde în sufletul său. Un bărbat ca el nu poate fi pus cu uşurinţă cu botul pe labe şi adesea poate fi gelos şi posesiv. Ajută-l să treacă peste nesiguranţa lui şi va fi iubitul perfect.

Golden Retriever

Este genul familist, prietenul tuturor. Se înţelege cu oricine şi ştie cum să-i facă să zâmbească chiar şi pe cei mai supăraţi. Îi plac copiii şi este de încredere. Va veni cu tine peste tot dacă îl înviţi, pentru că este foarte sociabil şi îi place să cunoască oameni noi mereu, mai ales dacă sunt importanţi pentru tine. Cu el poţi începe o familie.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției