Cu cine votați în turul doi al alegerilor prezidențiale?

0
578

Turul doi al alegerilor prezidențiale vine cu o mare dezamăgire pentru arădeni. Nemulțumirile față de candidații pentru funcția de președinte sunt destul de mari. Totuși există oameni care susțin fie pe Iohannis fie pe Viorica. Inconvenientele la adresa lui Iohannis se bazează pe faptul că acesta nu și-a îndeplinit promisiunile. Pe când la adresa Vioricăi, mâhnirea cea mai mare este legată de faptul că aceasta nu a reușit încă să învețe să vorbească corect.

Eu votez în turul a doilea al alegerilor prezidențiale cu candidatul Viorica Dăncilă. Ea este singura care merită să devină președinte. Numai Viorica a făcut ceva cu adevărat pentru această țară. A mărit pensiile, a mărit salariile. În ultima perioadă, înainte să se schimbe Guvernul, PSD a mărit salariile cu până la o sută de lei. Nu este neapărat mult, dar face mai mult decât nimic“, a relatat Cornelia,în vârstă de 63 ani.

Klaus Iohannis este cel mai potrivit pentru rolul de președinte. Este cel mai pregătit și are experiența necesară. Dintre cei doi candidați pentru alegerile prezidențiale, Iohannis este singurul care este suficient de intelectual pentru o poziție așa importantă. Pe lângă faptul că Viorica Dăncilă nu a reușit încă să învețe să vorbească corect în limba română, este și o marionetă. Nu am ceva personal cu ea, dar nu vreau să fiu reprezentat de o așa persoană“, a povestit Matei, în vârstă de 41 ani.

Nu cred că o să votez cu niciunul. Pentru că Iohannis m-a dezamăgit în acești cinci ani. Nu a făcut mare lucru, doar plimbări. Nu găsesc motiv să îl votez în continuare. L-am votat acum cinci ani, atât eu cât și cei trei băieți ai mei. De data aceasta s-ar putea să nu merg la vot, sau să merg și să îi votez pe amândoi. Cred că este vorba și de lașitatea cu care a tratat oamenii. Cred că era mai bine dacă ieșea în fața oamenilor și spunea ce a realizat, dar și ce a greșit“, a declarat Mariana, în vârstă de 60 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.