Cu copilul în cârcă și țigara în gură, la protest

1
1338

Fiecare arădean a ieșit în fața primăriei cu ce i-a fost la îndemână pentru a se putea integra cât mai ușor în colectivul spontan și pentru a-și dezlănțui furia față de sistem.

Astfel, unii s-au prezentat cu vuvuzele, pancarte, petarde, mașini care mai de care, iar alții…cu copiii.

Au fost surprinși câțiva părinți care au considerat că participarea unui minor, unui copil de trei sau patru anișori, care nu înțelege absolut deloc de ce oamenii din jurul lui urlă și aruncă cu pocnitori, este o idee strălucită. Supunerea copilului unui asemenea risc, fiindcă totuși este vorba despre un protest care în orice minut poate avansa într-o dinamică agresivă, nu are scuze. Ora de culcare este încălcată din prima având în vedere că protestele au ținut până după miezul nopții.

De asemenea, pentru a completa în întregime portretul unui adevărat român la o răscoală, trebuie adăugat și elementul suprem, adică nelipsita țigară în gură. Astfel, am reușit într-un final să conturăm un adevărat tablou care nu inspiră altceva decât „spirit pur civic”.

1 COMENTARIU

  1. Nu fiecare aradean a iesit in fata primariei. Nu tie rusine nesimtito sa spui asta.Majoritatea stau prin case si respecta regulile. Interlopii,armata secreta a PSD-ului a fost mobilizata sa faca scandal. Ma mira ca jandarmii se comporta cu ei ca niste domnisoare sensibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.