Cu document fals, obținut contra sumei de 300 de euro, la frontieră

0
242

Un român s-a gândit că dacă își „achiziționează” un buletin fals, va putea ieși și intra în țară după bunul plac. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care s-a legitimat folosind o carte de identitate falsă.

Luni seară, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat, pasager într-un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat o carte de identitate care avea însemnele autorităţilor din România, pe numele P.N., în vârstă de 35 de ani, fapt pentru care, la verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat faptul că a obţinut cartea de identitate realizată pe numele său real de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 300 de euro, întrucât i-au fost furate documentele.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi de uz de fals, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.