Domiciliat în Arad și cu un mandat european de arestare, un bărbat a încercat să treacă de Punctul de Trecere al Frontierei Turnu, dar a fost prins înainte să reușească să ajungă prea departe.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Ungaria pentru săvârşirea infracţiunilor de furt si neglijenţă în familie.

În data de 02.06.2019, în jurul orei 01.30 la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român T.R., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Arad.
În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Ungaria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt si neglijenţă în familie.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Recomandările redacției