Cu mandate de arestare sau executare, la frontieră

0
343

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II– Csanadpalota au depistat şi predat organelor de urmărire penală două persoane căutate de autorităţile din România, în vederea executării unor pedepse privative de libertate.
Sâmbătă, în jurul orei 11.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II– Csanadpalota, s-a prezentat la controlul de frontieră, cetăţeanul român D.B., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara.
La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare.
În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04.50, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român C.A., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi. La efectuarea verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, fiind condamnat la 3 luni de închisoare.
„Persoanele au fost predate unui echipaj operativ din cadrul Inspecto­ra­tului de Poliţie Judeţean Arad, în ve­derea dispunerii măsurilor legale care se impun”, spun reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.