Național Sebiș a luat două puncte din 6 posibile fără Călin Cojocaru la timonă, pentru ca runda trecută să absenteze pentru prima oară și ghanezul Ankomah. Cum nici căpitanul Enciu nu a avut drept de joc, cel mai des la finalizare a apărut un fotbalist utilizat mai degrabă pe bandă în acest tur de campionat. Daniel Mărgărit a avut și destul ghinion contra sibienilor de la Avrig, atâta timp cât a lovit de două ori bara transversală și meciul s-a încheiat 0-0.
Acum, Național Sebiș se deplasează la Ghiroda, echipă aflată pe locul 13, cu 13 puncte după 12 etape: „Am avut mult ghinion în partida de acasă cu Avrigul, ratări multe și vreo trei bare, sper ca la Ghiroda să fim mai eficienți puțin și să câștigăm. Este un meci ca oricare altul, dar fiind într-o situație mai specială cu atâtea schimbări în ultimele două-trei săptămâni, trebuie să strângem rândurile și să câștigăm. Din păcate, avem probleme mari de lot. Pe lângă suspendatul Pintea, mai avem și infirmeria plină. Onțel, Dumitrache, Poștoarcă nu pot juca, iar eu am o contractură și trag de mine. Suntem doar 14-15 jucători, dar și chiar și așa, va­loarea colectivă ar trebui să-și spună cuvântul și să scoatem maxim din aceste ultime trei etape”, este de părere fostul fotbalist al Pandurilor.
Pe lângă absențele cauzate de suspendări și accidentări, Sebișul a fost părăsit în ultima vreme de antrenorul-manager Călin Cojocaru, care l-a luat cu el la ACS Poli și pe Charles Ankomah. „Chiar dacă au plecat cei doi, atmosfera este tot bună. Cei rămași, unii care nici nu au jucat prea mult, dar când au intrat au făcut diferența, cum este și Petculescu, vor face uitate lipsurile de la echipă. Ghiroda ne-a bătut în returul campionatului trecut, eram și eu la echipă, acum cred că nu mai sunt chiar atât de puternici. Sper să reușim să îi învingem”, mai susține Mărgărit.
Formații probabile:
Ghiroda și Giarmata Vii: M. Gakos – Semeniuc, Hotca, Horcea, Mureşan – Mancaş, Saizu, Ţugui, Ciobanu – Jichici – Baranyi.
Sebiș: G. Gakos – Goșa, Pîslaru, Stepancev – Susan, Ruță, Bi Nene, Cl. Vereș – Petculescu – Mărgărit, Szekely.Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie) – Ciprian Fiter (Satu Mare), Ludovic Zifceac (Aleșd).

Recomandările redacției