Cu mucegaiul deasupra capului în secția pentru radiografii pulmonare

0
449

La spital, de cele mai multe ori, mergi cu gândul că acolo o să ai parte de tratament și că o să ieși din incinta lui simțindu-se din nou bine. Ei bine, speranța există la început, apoi dispare cu fiecare pas pe care îl faci prin spitalele de prin Arad.
Vorbind de această dată despre un caz în care o mamă a mers alături de copilul său minor să îi facă o radiografie pulmonară.
De ce anume a avut aceasta parte este ceva înfiorător. Fiecare mamă speră să își ducă fiul sau fiica într-un loc care să-i ofere siguranță și să îi inspire încredere. Nu același lucru îl putem spune despre sala în care se presupunea că au de așteptat până să le vină rândul.
O aripă a spitalului care trebuia să fie sala de așteptare pentru radiografii pulmonare destinate copiilor arată în ultimul hal.
Pe tavan se pot observa foarte ușor pete uriașe de mucegai care se pare că s-au format din cauza tavanului și a acoperișului „bine” făcut și care a lăsat loc apei de ploaie să se infiltreze.
Cu toate acestea, chiar dacă se presupune că tavanul a ajuns în felul acesta după ultima ploaie puternică, lucrurile trebuiau remediate în cel mai scurt timp.
Desigur, așa cum ne și așteptam, măsuri s-au luat și pentru protecția toturor pacienților a fost lipită o foaie pe perete cu mesajul „Nu staționați în dreptul ușii, pericol să cadă bucăți din tavan datorită ultimelor infliltrații de ploaie”.
Acum toată lumea este în siguranță și problema este ca și rezolvată când vine vorba de sănătatea pacienților ajunși la spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.