Cu mulțumiri, pentru suporteri: UTA – Unirea Sântana 3-0

0
186

hlisteiDupă multă vreme, galeria UTA-ei s-a bucurat de fotbal. Peluza de pe Francisc Neuman a fost împânzită de bannere colorate în alb și roșu, plus două mesaje: „Timpul să ne judece” și „UTA-i UTA”.  La rândul lor, băieții lui Roland Nagy și Sebastian Huțan au pătruns pe teren purtând tricouri cu dedicație pentru fani, pe care scria, simplu, „Mulțumim!”
Meciul a început către poarta Unirii, cu arădenii întrecându-se în ratări în fața excelentului Ciornei. Pe contraatac însă, trupa lui Dinu Donca putea anima meciul: Giurgiu a prins un culoar, a pătruns în careu, dar șutul său a fost blocat cu un reflex perfect de Mitrea (30).
UTA a simțit alarma și s-a organizat mai bine, iar Botiș a anticipat ce avea să urmeze cu o lovitură de cap din careu oprită în transversală (39). „Alb-roșii” au marcat exact când trebuia ca să-și asigure un meci liniștit, cu două minute înainte de pauză, prin Nădăban, care a marcat cu șut precis din fața unei suprafețe de poartă aglomerate, 1-0 (43).
Actul doi a adus logica detașare. Hlistei a marcat, la prima atingere de balon, un gol superb, șut imparabil de la 20 de metri, la semiînălțime, 2-0 (60. Apoi un alt nou-intrat, Flavius Pavel, a centrat ca la carte de pe stânga pe 7 metri, de unde Capătă a simțit iar bucuria unui gol pe „Francisc Neuman”: 3-0 (68).
Utiștii i-au aplaudat cu căldură pe fani, pe care-i așteaptă lângă ei la prima confruntare de foc a anului, cea de pe arena Gloriei, de săptămâna viitoare. Printre cei aproximativ 400 de spectatori de vineri după-amiază s-au numărat și cei din tabăra „galben-albastră”, dar și cei din tabăra liderului Progresul Pecica.
Formații:
UTA: Mitrea – Raț, Botiș, Cotoc, Suslak – Cl. Popa (46 C. Rus), Nădăban, Dobrean (75 Avrămuțiu), Copil (59 Hlistei) – Măgulean (61 Pavel), Capătă.
Unirea: Ciornei – Bulboacă, Sârdea, Mateiu, Stan – Bodea (80 Zopota), Vuin, Bud (46 Ciocan), Martin – Giurgiu (46 Vandor), Bolba (74 Cozonac).
Arbitri: Daniel Burcă – Adrian Vasile, Lucian Berariu. Observatori: Traian Enoiu, Vasile Rad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.