Un bărbat s-a prezentat la Vama Nădlac, în timp ce conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat un român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac  – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră  cetăţeanul român T.I., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Astfel, polițiștii de frontieră au efectuat cercetări suplimentare, ocazie cu care au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Recomandările redacției