Cu toată căldura sufocantă, sărbătoarea Șofronei s-a dovedit până la urmă un succes

0
510

SDC11151

Organizată în zi de mare Praznic, adică sâmbăta trecută, sărbătoarea Șofronei a avut parte de o zi cu un vârf de caniculă. Asta a făcut, firește, ca oamenii să se dea mai greu duși de la umbra casei lor spre scena din centru. Din aceleași motive și deschiderea oficială a fost decalată, astfel că la ora cinci și jumate a după amiezii au fost prezenți doar câteva sute de șofroneni, protejați de corturile multicolore. Spre seară însă platoul din fața Primăriei a fost plin-ochi! Atmosfera creată de gazde a fost de sărbătoare, copiii având și ei spațiul lor cu mobilier gonflabil specific iar reprezentanții primăriei, în frunte cu primarul comunei au fost mereu printre spectatori și invitați. Deși administrația s-a asigurat – printr-o firmă specializată, ca programul să fie deosebit, prezentatorea a greșit… de trei ori numele primarului și și-a permis, cu totul neprofesionist, să facă aprecieri negative la adresa prezenței spectatorilor.

După ce a dat binețe consătenilor săi și tuturor celor prezenți, în deschiderea sărbătorii primarul comunei Șofronea, Ioan Babău a făcut o foarte scurtă trecere în revistă a realizărilor administrației în anul scurs de la precedenta întâlnire sărbătorească. A marcat și prezența alături de șofroneni a unor oficialități precum deputatul Dorel Căprar și a unor lideri politici județeni.

Scena a aparținut apoi artiștilor înscriși în program. Ca de obicei dansatorii au fost puternic aplaudați de spectatori iar interpreta bihoreancă Corina Satmari a fost aplaudată la scenă deschisă. Succes au avut și interpreții de muzică ușoară, cu formația Moustache Band unde cântă și tânăra șofroneancă Bianca Costea. Seara s-a încheiat cu un frumos spectacol pirotehnic, admirat cu bucurie de mulțimea de oameni, când cerul comunei a fost luminat minute în șir de artificii multicolore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.