dragos voicu ousmaneUtiștii i-au prezentat, ieri, pe fotbaliștii înregimentați după promovare. Atacanții Petrică Dragoș și Ousmane Gueye și apărătorul Adrian Voicu sunt achizițiile verii, venite să pună umărul la campania ce se visează încununată cu o nouă promovare. În ordinea indicată de Codru Grădinariu în titlul articolului, cei trei au vorbit despre ce-și doresc la – și pentru – UTA.
„UTA e cea mai titrată echipă din provincie, iar proiectul de aici cu adevărat serios. Vreau să-mi fac treaba, să ajut echipa să urce în liga a doua și chiar mai mult. Avem mare nevoie de suporteri, suntem la încă la început”, a punctat Dragoș, care va purta numărul 11 pe tricou.
A continuat cel mai experimentat transfer al verii, Adrian Voicu: „Mă simt fericit că am ajuns la Arad, sunt înconjurat de profesioniști, exact asta am căutat. Îmi doresc cel mai mult să fiu sănătos să pot ajuta echipa. Îmi place să vorbesc mai mult pe teren”, a spus fostul căpitan al Argeșului, numărul 18 în team-ul arădean.
Ousmane Gueye l-a încântat pe Roland Nagy când i-a demonstrat că nu dorește să fie în umbra fratelui său. Noul „număr 16” de la UTA, care a debutat cu o „dublă” în Cupa României, a combinat optimismul cu modes­tia: „Sunt fericit că am ajuns la UTA Arad și mă bucur că am găsit colegi care m-au ajutat. Suntem bine pregătiți, vrem să facem un sezon foarte bun. Personal, vreau să înscriu cât mai multe goluri și să câștigăm cât mai multe meciuri”.
Cei trei au prezentat și noile echipamente. Cel „principal” e dominat de alb și combinat cu dungi orizontale roșii, iar în dreptul pieptului sigla UTA-ei e încadrată de stema orașului și de cea a județului. Al doilea e negru, traversat tot de dungi orizontale, dar de culoare verde fosforescent închis.

Recomandările redacției