„Cu viața mea apăr viața“

0
433

Etapa județeană a concursului „Cu viața mea apăr viața“ s-a desfășurat săptămâna trecută, la Moneasa. Acest concurs a fost organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș“ Arad în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Arad.

La acest eveniment au participat în total 22 de echipaje, atât pentru cei din școala gimnazială, cât și pentru liceeni, concursul având la bază trei probe, dintre care una teoretică și două practice.

După terminarea acestuia, s-a trecut la clasificarea concurenților. În ciuda vremii capricioase, așa cum este de obicei în zona Monesei, rezultatele au fost pe măsura concurenților care s-au pregătit pentru acest concurs.

La gimnaziu, locul I a fost câștigat de Liceul Teoretic din Pâncota, locul II de Colegiul Național „Elena Ghiba Birta“ din Arad, iar locul III le-a revenit celor de la Liceul Ioan Buteanu din Gurahonț.

La licee, locul I a fost câștigat de Liceul Teoretic din Pâncota, locul II de Liceul Național de Informatică și locul III le-a revenit celor de la Liceul Tehnologic „Ștefan Hell“, copiii fiind foarte interesați și atenți la indicațiile și îndrumările celor de la ISU.

Voicu Sida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.