cueDan Cuedan s-a putut declara mul­țumit după ce echipa lui și-a subordonat complet adversara din derby-ul de vineri, tranșat pe tabelă doar de fotbaliști cu trecut sebișean, la fel cum are și antrenorul Șoimilor!
„Am reușit să dictăm ritmul de joc și mă bucură asta, pentru că veneam după o perioadă foarte grea, după ce am stat două săptămâni și, din cauza condițiilor meteo, abia ne-am făcut programul ca lumea. Le-am spus băieților să dăm uitării și meciul de la Satu Mare, iar ei au tratat foarte mare responsabilitate tot ce a ţinut de meci. Am marcat primele două goluri din faze fixe, am avut prospețime, am știut să jucăm și să decidem momentele din joc. Ce s-a întâmplat îmi dă încredere că putem să terminăm cu bine campionatul. Felicit jucătorii pentru tot”, a spus tehnicianul Șoimilor Pîncota la finalul confruntării cu Național Sebiș.
În efectivul Pâncotei s-au regăsit nu mai puțin de 8 fotbaliști care au îmbrăcat și tricoul adversarei de ieri. Începând cu autorii golurilor – Burian, Lung și Pavel – și continuând cu Lengyel, Mihai, Bulzan, Huțanu și Leucuța, ultimul rămas pe bancă! Ambele echipe au purtat echipamente marca „Piroș”, al gazdelor a fost alb-roșu, iar vizitatorii au fost colorați în albastru închis și tot cu accente roșii.

Recomandările redacției