cuedan2013Chiar dacă nu au jucat grozav la Sebiș, pîncotanii puteau scoate un rezultat pozitiv, după ce au evoluat 11 contra 10 timp de 38 de minute, iar scorul în momentul eliminării lui Bozian a fost 0-0. Însă, Blănaru a marcat pe contraatac și „șoimii” nu au mai avut puterea să revină pe tabelă.
La final, antrenorul oaspeților sublinia faptul că elevii săi au cam căzut în capcana superiorității numerice. „Am știut dintotdeauna că dacă de la adversar se elimină un jucător trebuie să-ți mărești atenția. Din păcate am pierdut pe lipsă de concentrare, am crezut că s-a rezolvat jocul. Am pierdut o minge foarte ușoară în 40 de metri și pe un contraatac rapid am primit un gol. Am avut o ratare monu­mentală prin Alin Mihai, am jucat cu trei atacanți, am controlat jocul dar nu am reușit să marcăm. Victoria Sebișului a fost meritată pentru ambiția cu care au jucat după eliminarea lui Bozian”, a precizat Dan Cuedan.
Acesta și-a spus părerea și despre fotbaliștii nou sosiți la echipă, dar și ceea ce va urma în campionat: „Issa, Hossu, Pop Sergiu se vor integra în echipă. O să intrăm încet în ritm și am încredere că o să facem o figură frumoasă chiar dacă va fi foarte greu. Și anul trecut am început cu o înfrângere și am terminat frumos. Vrem să învingem etapa următoare pe Zalău. Am foarte mare încredere că și anul acesta vom face o figură frumoasă”.

Recomandările redacției