oprescucueCombatantele de sâmbătă, de pe arena „1 Mai” din Slatina, au destule lucruri în comun cum ar fi continuitatea la nivelul băncilor tehnice și multitudinea de fotba­liști care au lucrat și cu un antrenor și cu celălalt. E adevărat, Dan Oprescu este mai avantajat din acest punct de vedere și asta pentru că 60% din actualul lot al pâncotanilor e format din foști elevi ai acestuia la Piatra sau FC Olt.
Acest aspect l-a subliniat și antrenorul „șoimilor”, care e sigur de un lucru: „Ne cunosc prea bine, nu-i putem surprinde cu nimic. Este singurul adversar din serie căruia nu-i putem pregăti o surpriză tactică, dar asta nu înseamnă că nu ne punem spe­ranțe într-un rezultat pozitiv. Avem nevoie și de puțină șansă, ceea ce ne-a cam lipsit în celelalte deplasări ale campionatului. Am contat în fiecare dintre ele, dar, exceptând meciul de la Oradea, la final a trebuit să ne recunoaștem învinși”.
Dan Oprescu nu este neapărat de acord cu omologul său de pe banca „șoimilor”. „Este adevărat că am lucrat cu mulți dintre componenții lotului Pâncotei, dar asta nu în­- seamnă că le știu toate secretele. Și mai cred că am început să ne cunoaștem cu toții după o jumătate de an, nu are rost să facem un top în acest sens. Ne cunoaștem reciproc, dar nu numai cu Pâncota, ci și cu restul competitoarelor”, consideră tehnicianul oltenilor.

Recomandările redacției