Cuedan jr, la prima reușită în tricoul „șoimilor”: „Una peste alta, o zi tristă”

0
212

cueflLa 21 de ani, Flavius Cuedan a înscris golul cu numărul cinci în Liga a II-a, primul în tricoul „șoimilor” pâncotani. Restul reușitelor au venit în contul lui FC Olt în urmă două sezoane. Ceea ce este mai interesant este că arădeanul a înscris ultima oară pe același stadion, la aceeași poartă, împotriva celor de la FC Argeș. „Tot din lovitură liberă am dat gol și atunci, păcat că au trecut aproape doi ani până să marches din nou. Simt o satisfacție pentru fiecare reușită personală, dar nu pot fi mulțumit decât atunci când echipa mea câștigă un meci, sau își îndeplinește obiectivul stagional. Așadar, una peste alta, a fost o zi tristă pentru mine”, spune tehnicul fotbalist.
Acesta a punctat la mijlocul primei reprize printr-o parabolă perfectă de la 25 de metri ce l-a țintuit pe portarul Popescu. „Într-un ciclu săptămânal normal, în ultimele trei zile înainte de meci repet mereu loviturile libere. Sper să am ocazia să mai înscriu, iar data viitoare să obținem și un rezultat bun. Păcat că am aruncat pe apa Sâmbetei cea mai bună repriză făcută într-un meci din deplasare, dar trebuie să strângem rândurile pentru etapele ce urmează”, a mai spus Cuedan jr.
Se știe că tânărul fotbalist a plătit tribut în debutul sezonului accidentarea gravă la mandibulă, care l-a ținut pe margine la debutul Pâncotei în Liga a II-a. A venit de pe bancă cu Reșița, iar apoi, exceptând confruntarea cu Poiana Cîmpina, a jucat în toate meciurile turului. La Pitești, Cuedan a simțit dureri la nivelul abdomenului și a fost înlocuit cu Pantea, urmând ca prezența sa pe gazonul din Zăvoi să fie incertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.