La nici trei săptămâni de la despărțirea de Unirea Sântana, Dan Cuedan a bătut palma cu o nouă formație din fotbalul județean. Este vorba despre divizionara a cincea, Podgoria Șiria, implicată în lupta pentru acce­derea în Liga a IV-a.
Formația de la poalele Cetății tocmai a pierdut primul meci oficial al stagiunii (0-2 cu Avântul Târnova), iar conducerea clubului a decis să schimbe la nivelul băncii tehnice.
„Datorită conjucturii, ne-am des­părțit de Leo Pința, căruia îi mulțumim pentru colaborare și cu care, sper eu, să mețin o relație de respect și prietenie. Echipa va fi preluată de astăzi de Dan Cuedan, care e un tehnician care nu mai are nevoie nicio pre­zentare, împreună cu care să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga a IV-a. Noul tehnician va conduce primul antrenament la Șiria în această seară (n.a. miercuri seară), ocazie cu care am putea să oficializăm două noi transferuri”, spune Ionel Tulac, președinte și atacant al Podgoriei.
După 6 runde în Seria B a Ligii a III-a, șirienii sunt pe locul 3, după Șepreuș și Bocsig, cu 13 puncte. Cuedan va debuta pe banca noii sale echipe duminică, la Satu Nou.

Recomandările redacției