Cugir – Pâncota, „un meci cât un campionat!”

0
147

pincota„Oracolul” Pavel Piroș a avut dreptate înaintea play-off-ului, când anticipa că ultimele trei etape vor fi cele decisive pentru promovare. Acum, gruparea pe care o conduce are meci de totul sau nimic pe terenul Metalurgistului Cugir, cei din Alba jucându-și ultima șansă la promovare.
„E un meci cât un campionat! Dacă învingem, eu zic că putem accede în liga a doua. Dar așteptăm ziua de marți, încercăm un joc bun, băieții sunt motivați, mergem cu moral ridicat și dorința de a scoate un rezultat bun, astfel încât să nu avem stres înainte de meciurile cu Sebiș și Baia Mare. Băieții și-au luat prima după meciul cu Oșorhei, luptăm pe toate fronturile. Probabil că lumea se mai gândește cum să ne încurce, e una din problemele echipelor din play-off. Însă luptăm cu toți și vedem ce iese. Jucăm pe teren, jucăm frumos și avem condiții dintre cele mai bune. Suntem la mâna noastră, dacă ești bun pe teren și îți faci treaba, ai și rezultate”, a prefațat președintele Șoimilor ciocnirea din județul Alba.
Adi Rusu și Cristi Irimia sunt suspendați, dar alb-negrii l-ar putea recupera pe Suciu, care se simte mai bine după accidentarea suferită în minutul 1 al meciului de la Ineu, de acum două săptămâni. Dan Cuedan ar putea începe cu Pașcalău – Iovan, Lengyel, Dubeștean, Vițu – Maghici, Issa, Suciu, Bulzan – Mihai, Burian.
„E o finală!”
Gruparea lui Marius Opric a pierdut teren în lupta pentru locul 1, la care mai spera după ce avea avans 2-0 la Sebiș. Naționalul a egalat în prelungiri, așa că Metalurgistul Cugir rămâne la cinci puncte în spatele Pâncotei. Ca să mai spere la promovare, team-ul din județul Alba n-are voie să nu câștige azi, așa că e așteptată o încleștare teribilă în orașul unde, cândva, a antrenat și Iosif Petschovsky.
Rănile rămase după ratarea victoriei de la Sebiș sunt greu de închis. „Am avut ghinion teribil la Sebiș, parcă suntem blestemaţi, adversarul nu merita această remiză. Este al doilea episod dramatic în Arad, în care pierdem puncte, unul la Pâncota şi două acum, la Sebiş”, a declarat, pentru ziarul Unirea, președintele cugirean Ciprian Pahone.
Dar metalurgiștii știu ce urmează! „Noi nu ne predăm, ne ducem lupta până la capăt, jucăm finala cu Şoimii Pâncota şi suntem obligaţi să învingem. Oricum situaţia rămâne încurcată, iar săptămâna aceasta se va decide totul”, a conchis conducătorul.
Mijlocașul Negură e incert după o accidentare suferită la Sebiș, în timp ce golgeterul Cîrstean și fundașul Schuller sunt în continuare suspendați. Opric ar putea începe cu Tiut – Cristea, Potopea, Șt. Radu, Trășcan – Oara, Neagu, Tăban, Șuteu – Itu, Câmpean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.