Cugirul prepară duelul cu Pâncota: „Întâlnim o echipă puternică”

0
142

opricMetalurgistul Cugir a învins Arieșul Turda în prima etapă a anului, iar victoria a ridicat-o pe prima treaptă din C5. Formația devenită „fanion” în județul Alba e la egalitate de puncte cu Național Sebiș, dar are golaveraj superior și, cu toată că oamenii lui Gheorghe Feieș au avantajul meciului direct, acest criteriu intervine în ierharhie doar la final.
Cugirul se pregătește pentru unul din derby-urile rămase de jucat în sezonul regulat. Sâmbătă primește vizita Șoimilor Pâncota, trupă ce se reface după rănile provocate de eșecul de la Sănătatea Cluj. Oficialii Metalurgistului sunt la curent cu miza mare a duelului (în tur a fost 1-1). „Întâlnim o echipă foarte puternică, cu jucători experimentaţi, doi dintre ei sunt de loturi naţionale, iar alţii care au fost în primele două ligi. Toate echipele din serie s-au întărit, ne aşteaptă partide grele, pe care le luăm pas cu pas. Sperăm să câştigăm cele 3 puncte”, a declarat directorul sportiv Bogdan Petric pentru cotidianul Unirea.
Metalurgistul a mers perfect în meciurile amicale ale iernii, câștigându-le pe linie. Site-ul oficial al cugirenilor prezintă următorul bilanț: 5-0 cu Olimpia Aiud, 3-0 și 4-1 cu Cetate Deva, 12-0 cu AS Pianu, 5-0 cu Sănătatea Cluj, 2-0 cu Industria Galda, 2-0 și 2-1 cu FC Hunedoara. I. Radu și Cîrstean au fost cei mai buni marcatori ai echipei pe care o antrenează Marius Opric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.