Cugirul vine din postura de lider la Sebiș: „Să demonstrăm că suntem mai buni și să ne recâștigăm onoarea!”

0
136

feies-pistruEchipa lui Marius Opric a profitat de etapa liberă a Naționalului și învingând-o cu 4-1 pe FC Baia Mare a urcat pe primul loc al clasamentului în seria a V-a a Ligii a III-a. Asta înseamnă că formația din județul Alba are și varianta remizei în derby-ul de vineri, așa că sebișenii sunt obligați să țintească sus.
„Alb-albaștrii” au intrat în cantonament încă de la începutul săptămânii trecute și încearcă să-l reintegreze și pe Adrian Răduca în echipă. Fostul atacant al Motrului pare să fi depășit problemele la mușchii înghinali și a început de două zile pregătirea cu echipa.
„Sperăm să avem tot lotul valid pentru meciul de vineri. Oricum, sunt convins că suntem echipa mai bună, doar că ea trebuie să fie pregătită și motivată de antrenorul nostru. Mingea e în grădina lui Petcuț acum, de el depinde în mare măsură rezultatul partidei cu Cugirul”, consi­deră Gheorghe Feieș, care a par­- ticipat împreună cu echipa la slujba de duminică dimineață de la biserica din Sebiș. „Nu neglijăm niciun aspect al pregătirii”, mai spune primarul localității de pe malul Crișului Alb.
Se pare că ceea ce a pățit Ineul la Dej cu arbitrii nu e deloc întâmplător. Originar din Aiud (județul Alba), „centralul” partidei a dictat două penalty discutabile pentru gazde, încurcând planurile zărăndanilor. Dacă aceștia nu bat pe Turda la finalul săptămânii viitoare se vor agăța și de meciul cu sebișenii, de peste trei etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.