Cum s-a decis rezultatul de la Arad: Inspirație sau reacție întârziată?

0
280

staicuChiar dacă au pus ceva pro­bleme în atac, vâlcenii nu păreau capabili să revină pe tabelă. În minutul 74, însă, o minge pierdută ușor la mijlocul terenului de Man, a fost trimisă pe culoar până la Marius Staicu, care a pătruns în careu, l-a driblat și pe Miron și a trimis în plasă.
Fiindcă „vârful” oltenilor făcuse un meci slab până în acel minut, Alexadru Pelici îi pregătise acestuia un înlocuitor. Dar, schimbarea a fost amânată până după gol. „Nu știu să vă spun ce a fost mai exact, inspirație sau reacție întârziată din partea mea. Până la urmă, tot ceea ce contează a fost faptul că
Marius a marcat și a șters cu buretele peste evoluția mai puțin reușită”, a spus antrenorul CSM-ului la conferința de presă de după meci.
Ambii atacanți de careu folosiți de Pelici la Arad au jucat stagiunea trecută la Șoimii Pâncota. Staicu a făcut-o în tur, singurul său gol fiind reușit chiar împotriva UTA-ei, în 16-imile Cupei României. Albert Voinea a venit în iarnă la formația din Podgorie, dar s-a accidentat grav la metatarsienele piciorului drept și a ratat aproape toată stagiune de primăvară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.