Cum s-a desfășurat prima zi de cumpărături în mall

0
338

DDe ieri, 15 iunie, mall-urile din toată ţara și-au redeschis ușile pentru clienţi. Nu a fost o dezamăgire pentru patronii magazinelor, deoarece clienţii au umplut holurile acestor spaţii comerciale. Cele mai căutate au fost firmele de haine, unde s-au încasat cele mai mari sume de bani, scrie Click.
Luni a fost marea redeschidere a mall-urilor, după carantină. La ora 14, cel mai mare mall din nordul Capitalei avea destui vizitatori. Nu era întocmai aglomerație, însă au fost destul de mulți vizitatori, la fel ca într-o zi normală de luni, de dinainte de carantină și distanțare socială.
Clienții au purtat măști și au intrat în diverse magazine. La intrarea în fiecare local, toți clienții au fost nevoiți să treacă printr-un scanner care le-a măsurat temperatura. Magazinele cu haine au fost cele mai vizate de către clienți.
Spre exemplu, Alexandru Răzvan, în vârstă de 28 ani, a venit împreună cu iubita la mall să vadă ce magazine s-au deschis și dacă restaurantele i-ar putea primi pentru a mânca. Nu au cumpărat nimic astăzi, dar s-ar putea hotărî ulterior dacă merită anumite produse să fie achi­ziționate.
Alexandra Ștefan, o tânără mămică în vârstă de 32 de ani, a venit să cumpere haine pentru copii. Deși putea să achizi­ționeze produsele și online, a așteptat redeschiderea mall-ului pentru a putea ve­dea hainele pe viu și ca să poată alege măsura potrivită.
Unele restaurante din mall sunt și ele deschise, dar funcționează doar cu mâncare oferită la pachet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.