Cum s-a justificat Balint în fața suporterilor după eșecul cu Poli Iași

0
133

După eșecul echipei arădene de duminică cu codașa clasamentului Poli Iași, de pe arena „Francisc Neuman“, suporterii echipei UTA s-au văzut nevoiți să se prezinte la stadion pentru a cere explicații antrenorului Laszlo Balint. Un succes cu Poli Iași ar fi putut aduce o oarecare liniște suporterilor, însă eșecul a alarmat fanii UTA-ei.

În mijlocul celor aproximativ 50 de suporteri antrenorul Laszlo Balint, a încercat să calmeze spiritele. Unii suporteri au susținut că Balint a pierdut vestiarul și că ar fi cazul să renunțe la jucătorii care nu dau randament.

Sunt lucruri pe care și eu încerc să le înțeleg și eu sunt într-un proces de dezvoltare personală, la fel ca și clubul. Nu e important Balint, nu e important Stana, X sau Y, important e ca acest club să aibă continuitate la nivel de Liga 1. Iar apoi se vor putea regla foarte multe lucruri, pentru că este o perioadă de pregătire normală, de cinci săptămâni, cu meciuri amicale, se pot face toți pașii necesari, indiferent de cine va fi antrenor la vară. Eu ce pot să spun e că această echipă, indiferent cine va fi în teren, va rămâne 100% în Liga 1. Sunt lucruri pe care le gestionez, s-au vorbit tot felul de lucruri.

S-a spus că nu stăpânesc vestiarul, dar s-a văzut la meciul cu Astra că suntem toți uniți. Se întâmplă și lucruri precum cel de astăzi, poate e mentalitatea românească, nu știu. Sunt anumite lucruri, există niște prime importante care se pot lua la sfârșitul campionatului, în funcție de locul pe care îl ocupăm”, au fost cuvintele antrenorului echipei UTA, în fața suporterilor dezamăgiți de noul eșec pe tren propriu.

După noul eșec suferit pe teren propriu, UTA a fost întrecută în clasament și de Gaz Metan Mediaș și ocupă acum locul 10, la 4 puncte peste Astra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.