Cum scapi de teama că vei fi înşelată

0
245
gelozie_inselat„Oare îmi va rămâne fidel pentru totdeauna sau mă va înşela într-o bună zi?” E întrebarea care, probabil, te-a chinuit şi pe tine, ca şi pe multe alte femei. Hai să vedem dacă grijile tale sunt întemeiate.
Nu există „babă frumoasă şi copil cuminte”, spune o vorbă din popor. Şi nici bărbat fidel, ai mai auzit tu unele voci păţite. Într-adevăr, se ştie deja că fidelitatea nu este chiar cea mai mare calitate a bărbaţilor. Ba chiar, se pare, tendinţa lor de a călca uneori strâmb le este înscrisă în codul genetic, după cum arată unele studii. Cu toate astea, a te îndoi de capacitatea tuturor bărbaţilor de a rămâne fideli este ca şi cum ai crede că nici un copil nu poate fi cuminte.

Trăieşte clipa  şi bucură-te de prezent

În loc să te gândeşti la lucrurile rele care s-ar putea întâmpla în viitor, mai bine trăieşte cu intensitate prezentul şi bucură-te de fiecare clipă. Dacă el este la fel de tandru şi de atent cu tine, dacă între voi există aceeaşi comunicare fără secrete dintotdeauna, atunci n-ai nici un motiv şi nici dreptul să te gândeşti la infidelitatea lui. Aşadar, alungă gândurile negre şi fă totul ca el să te vadă ca pe cea mai importantă femeie de pe Pământ.

Acordă-i partenerului încrederea ta

În ultima vreme, el a început să cam întârzie, e mai distant şi mai secretos? E mai mult decât suficient ca să te pună pe gânduri. Totuşi, nu te pripi cu concluziile, acestea nu sunt întotdeauna „simptomele” unei infidelităţi. Mai bine acordă-i încrederea pe care o merită până la proba contrarie şi, înainte de a te repezi asupra lui cu tot felul de acuzaţii, încearcă să afli ce se întâmplă cu el. Gândeşte-te cât de neplăcut ar fi să descoperi abia după aceea că iubitul tău are, de exemplu,  probleme la serviciu? Nu numai că nu-l vei ajuta, ci dimpotrivă. În plus, pentru că se va simţi neînţeles, s-ar putea să se îndepărteze de tine.

Nu face comparaţii cu alte relaţii

Chiar dacă te-a impresionat experienţa prietenei tale, care suferă cumplit din cauza infidelităţii soţului său, asta nu înseamnă că şi ţie ţi se va întâmpla acelaşi lucru. În loc să începi să-l suspectezi pe iubitul tău de acelaşi lucru, mai bine află de la prietena ta cum s-a ajuns aici şi învaţă din păţania ei. Mai mult, pentru că tu eşti fericită şi de bucuri de un soţ iubitor şi fidel, învaţă să apreciezi acest lucru tot mai mult cu fiecare zi care trece.

Sursa:  Unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.