Cum se împodobește corect Bradul de Crăciun

0
668

Sărbătorile de Iarnă se apropie şi ne pregătim să împodobim Bradul de Crăciun! Cu această ocazie, experţii britanici prezintă sfaturi care ne ajută să-l împodobim cât mai frumos, scrie Click.
În primul rând, experţii britanici ne recomandă să cumpărăm seturi de 5 globuri sau 5 ornamente la fel, să poziţionăm deco­raţiunile în zig-zag şi să aşezăm lumini­ţele în jurul trunchiului.
ată sfaturile experţilor britanici, în detaliu!
– Pregătiţi piciorul bradului. Acesta trebuie instalat întotdeauana pe o foaie de hârtie pentru ca să protejaţi podeaua de apă şi acele de brad care cad.
– Puneţi mai întâi instalaţiile electrice, având grijă ca luminiţele să fie în­fă­şurate aproape de tulpină. Acest lucru ajută la o mai bună iluminare a globu­rilor.
– Nu se pun mai puţin de 100 de luminiţe în întreg bradul. Brazii înalţi de peste 2 metri ar trebui să aibă circa 640 de luminiţe care să se aprindă în cascadă.
– Ordinea e cheia! De sus în jos se pun câte 6, 8 şi apoi numai câte 12 globuri sub formă de cerc. Aveţi grijă ca cele identice să se succeadă în zig-zag, de sus în jos. La sfârşit se pun ornamentele la care ţineţi cel mai mult acolo unde vreţi să le vedeţi mai bine.
– Cel mai important lucru este la acest Crăciun culoarea, conform ultimelor ten­dinţe din modă. Se poartă ornamentele în culorile curcubeului, roşu, galben, verde, albastru şi violet. (Sursa: adevarul.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.