Cum vede Ioan Emil Kett-Groza lumea, la 80 de ani: în multe culori și forme

0
470

 Astăzi, 3 august, începând cu ora 18:00, la Galeria Națională de Artă Delta din Arad, artistul arădean Ioan Emil Kett-Groza își aniversează împlinirea vârstei de 80 de ani și a celor peste 50 de ani de act artistic, printr-o expoziție de pictură.

Vernisajul la care am avut deosebita plăcere de a fi prezenți ne-a lăsat de-a dreptul fascinați, taciturni și străpunși de un proces de atomizare a multiplelor culori și forme care s-au pliat asupra nepregătitelor lentile ale percepțiilor noastre.

Ioan Emil Kett-Groza s-a născut la Arad pe data de 3 august 1941, este pictor şi grafician, membru al Uniunii Artiștilor Plastici – filiala Arad și profesor la Școala Populară de Arte din Arad. A absolvit Facultatea de Arte Plastice la Universitatea de Vest din Timişoara. „Kett”, așa cum îi zic apropiații, a expus de-a lungul vremii în nenumărate orașe din România și din străinătate.

Experiența de la vernisaj a fost o adevărată destindere pentru ochi și suflet. Tocmai acest tip de evenimente conferă o doză de animare artistică și culoare orașului Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.