Cum vor avea acces suporterii la meciurile UTA-ei în sezonul 2021 – 2022 al Ligii I

0
139

UTA anunță că dorește să vină în sprijinul suporterilor care au nelămuriri în privința modului în care se va desfășura accesul la meciurile de pe Arena „Francisc Neuman” în viitorul sezon al primei ligi.

În cazul în care actualul context pandemic persistă, conform normelor în vigoare, este permis accesul publicului într-un procent de 50% din capacitatea stadionului, până la anunțarea unor noi măsuri de relaxare.

Prioritate au abonații clubului, iar accesul, atât pentru posesorii de abonamente cât și pentru cumpărătorii de bilete (în limita locurilor disponibile după încheierea vânzării de abonamente) este permis pentru:

* Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

* Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2

Totodată UTA promite că va asigura teste antigen pentru toți doritorii, la un preț mult sub cel al pieței, iar prețul unui test a fi estimat în jurul sumei de 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.