Producătorii serialului Friends vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane.

Mai mult de 1.000 de săli de cinema vor aduna fanii seriei Friends pentru a viziona cele 12 episoade pe parcursul a trei nopți în septembrie și octombrie. Astfel, în zilele de 23, 28 septembrie şi 2 octombrie vor fi proiectate câte patru episoade pe noapte. Spectacolele vor începe la ora locală 19.00.

Asta înseamnă că-i vom vedea în sfârșit pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer și Matt LeBlanc – împreună – pe marele ecran.

Episoadele care urmează să fie rulate în cinematografe sunt The One With The Black Out, The Where Where No’s Ready și The Where Where Everybody Out, precum și o mulțime de interviuri exclusive și conținuturi video care nu au fost văzute niciodată.

„Impactul cultural pe care Friends îl are în continuare, după 25 de ani de la premieră, este uluitor, un adevărat testament al geniului Marta Kauffman, David Crane, Kevin Bright și al distribuției incredibil de talentate ”, a declarat Lisa Gregorian, președintele Warner Bros. „Este atât de uimitor să știi că serialul continuă să adune oameni de toate vârstele.”

„Suntem încântaţi să celebrăm cea de-a 25-a aniversare a serialului Friends, un serial TV care influenţează în continuare fani din toate generaţiile”, spune Ray Nutt, din partea organizatorilor evenimentului. „Fanii vor avea ocazia să se întâlnească şi să revadă câteva dintre cele mai haioase şi cele mai sensibile scene din celebrea serie, de această dată, în cinematografe”, a atătat oficialul.

Serialul Friends este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan.

 

 

Recomandările redacției