Se termină fotbalul pe dreptunghiul verde și încep cupele de sală. Fotbaliștii au o vacanță activă în care kilogramele puse cu mâncărurile specifice Sărbătorilor de iarnă trebuie să fie date jos cu o  mișcare la sală.
Andras Mako, alias Boandi, este cel care deschide seria Cupelor de sală, duminică 29 noiembrie începând cu ora 14.00 . Binecunoscutul om de fotbal a ajuns cu Cupa ce-i poartă numele la ediția cu numărul 12 și nu are de gând să se oprească aici, „dacă sunt sănătos o fac până la adânci bătrâneți” a ținut Boandi să declare, mândru de performanța sa.
„În cele 11 ediții precedente, au participat câte 8 echipe, meciurile desfășurându-se pe durata a două zile. Anul acesta a trebuit să ascult părerile invitaților mei care mi-au sugerat acest nou format cu doar 6 echipe împărțite pe 2 serii și totul să se finalizeze într-o singură zi. Mi-a fost greu să aleg invitații, eu având multe echipe aproape de sufletul meu dar asta este, vor participa la ediția a 12-a doar șase, trei de Liga a 4-a și tot atâtea de Liga a 5-a: Aqua Vest Șofronea, Șoimii Șimand, Lunca Teuz Cermei, Podgoria Ghioroc, Viitorul Șepreuș și gazdele noastre, Viitorul Satu Nou” a prezentat „Boandi” primele informații.
Ca și statistică ar mai fi de spus că cele 11 cupe au fost adjudecate de către Șofronea de patru ori, Șepreuș de trei ori, Șimand, Țipari și Socodor câte o dată. Ar mai fi de menționat că pe lângă mulți fotba­liști și antrenori ce activează la echipele arădene, Boandi i-a avut ca oaspeți în anii trecuți și pe unii jucători consacrați pe plan național cum ar fi: Vezan, Hora, Drida sau Bălgrădean.
În încheiere, Andras Mako lansează invitația tuturor doritorilor de a vedea fotbal de sală de calitate de a veni duminică la Satu Nou și aduce mulțumiri unor persoane importante în organizarea Cupei: „Vreau să-i mulțumesc domnului primar Tibi Hassz, un om deosebit fără de care nu ar fi fost posibilă această ediție a Cupei Boandi, familiei Cernuș,  Emeric și deosebitei sale soții Kati care ne asigură asistența medicală pentru a șasea oară și este și cea care pregătește bograciul de final”.

Recomandările redacției