draganÎntrecerea patronată de Claudiu Drăgan și familia sa a avut parte de o ediție inaugurală spectaculoasă. Dintre cele 16 echipe participante, Ford AutoTehnic și Socodor au ajuns în finala câștigată de primii cu scorul de 5-2.
Învingătorii – „patronați” de Eusebiu Pistru și manageriați de Flavius Alb – au contat pe Gabriel Mihaly, Ciprian Malec, Călin Alb, Ionuț Rednic, Călin Crețu, Călin Negruțiu, Cristian Nădăban, dar și pe fostul baschetba­list Călin Ifrim, component al campioanei West Petrom!
Teodor Turcuș a fost desemnat jucătorul turneului, în timp ce Gabi Mihaly a strâns toate aprecierile pentru titlul de cel mai bun portar. Premierea și repriza a treia s-au desfășurat la Old Lady’s Pub din Chișineu Criș. „Le mulțumim organizatorilor, ACL Arad, sperăm că la anul competiția va lua și mai mare amploare. Mulțumim și tuturor particpanților, îi așteptăm la edițiile viitoare”, a transmis Claudiu Drăgan, care a făcut echipă cu fratele său și cu fostul component al UTA-ei și al Craiovei, Vivi Vancea!

Recomandările redacției