cupa-port-arthurÎn Aradul Nou se reia o mai veche tradiție a meciurilor de fotbal disputate în acest cartier de-a lungul timpului. Aici au activat echipe de fotbal precum Titanus înființată în 1928, echipa șvabilor din Aradul Nou (reînființată prin anii ‘70), Granitul și Motorul, echipe mult iubite în partea de Banat a orașului Arad.
La sfârșitul săptămânii trecute, pe malul Mureșului s-a desfășurat prima ediție a Cupei „Port Arthur” la minifotbal.
Au participat 4 echipe iar rezultatele au fost urmatoarele: Vinerenii-F.C Aradul Nou 0-1, Port Arthur-Spartanii 2-1, Vinerenii- Spartanii 5-1, Port Arthur-F.C.Aradul Nou 2-1,Port Arthur- Vinerenii 3-1,F.C. Aradul Nou-Spartanii2-0.
Locul 1 și Cupa a fost câștigată de echipa Port Arthur. Arbitrul competitiei a fost Doru Herțeg. Diplomele și premiile au fost înmânate de către Viorel Sima, component al gene­rației de aur a echipei UTA, și de către Ovidiu Moșneag, consilier local.
„Dorim ca în această locație primitoare de la Port Arthur, să continuăm organizarea de competiții de fotbal pentru copiii și tinerii din cartier și din oraș”, a spus Alex Giurgiu, principalul organizator al turneului.

Recomandările redacției