În acest week-end au avut loc optimile de finală ale Cupei României la fotbal, rezervate juniorilor U15. Două echipe arădene au ajuns până în această fază a competiției, este vorba despre UTA 2007 și Atletico.

Puștii Academiei Bătrânei Doamne au evoluat pe teren propriu, pe stadionul Motorul, împotriva celor de la Galaxy Timișoara. Iosin a deschis scorul pentru roș-albi însă oaspeții au întors rezultatul în favoarea lor după pauză. UTA a beneficiat de un penalty însă în ultimul minut și Huc a egalat in extremis. Ar fi trebuit să urmeze loviturile de la 11 metri însă între timp ambulanța a plecat de la stadion. Arbitrul de centru a fluierat finalul meciului iar cei de la Galaxy s-au grăbit să părăsească stadionul considerându-se câștigători. Doar că regulamentul prevede că ambulanța trebuie așteptată maxim 30 de minute (s-a și întors după un sfert de oră), prevedere omisă însă de oficialul partidei. Acum, utiștii și adversarii lor așteaptă verdictul FRF, care va fi ori acela de a se rejuca întreaga partidă ori cel de a se executa doar loviturile de departajare.

În ceea ce-i privește pe cei de la Atletico, aceștia au părăsit competiția, după 0-1 în deplasare cu Universitatea Cluj.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției