Primul turneu juvenil din 2016 s-a consumat sâmbătă în sala de sport din Sîntana. Cupa „Unirea”, ajunsă la ediția a patra și rezervată jucătorilor născuți în anii 2002 și 2003, a fost adjudecată de singura formație din afara județului nostru, Juventus Colterm Timișoara. Au mai participat: Andromeda Arad, CS Ineu, Podgoria Șiria, UTA (cu două echipe), Vittorul Arad și – bineînțeles – Unirea Sîntana.
După desfășurarea partidelor din grupe s-a ajuns la următoarea împerechere în semifinale: UTA I – Juventus 0-2 și Unirea Sîntana – Șiriana Șiria 2-1 (după penalty-uri). În finala mică a competiției, Șiria lui Emil Arsa a dispus de „alb-roșii” cu 3-2, în timp ce ultimul act a avut nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea câștigătoarei. După 0-0 la finalul timpului regulamentar,  Juventus Colterm Timișoara s-a impus cu 3-2.
Prin urmare, gazdele de la Unirea Sântana, în formula: Denis Vincze, Darius Dobra, Beniamin Trif,  Samuel Trif, Adrian Barna,  Nicholas Brad, Emiliu Nadiu, Andrei Florea, Ionut Lucuta, Gabriel Pașca, antrenați de Alexandru Vasi au fost nevoiți să se mulțumească cu locul 2, dar și cu titlul de cel mai bun jucător al întrecerii pentru Nicholas Brad. Totodată, Cătălin Puia, președintele clubului dorește să-i aducă mulțumiri pentru sprijin primarului Daniel Tomuța.

Recomandările redacției