Cupa Ziridava vine la Arad cu premii generoase şi participare internaţională

0
265

Arena Gloria din Arad va găzdui pe 15 mai a patra ediţie a competiţiei internaţionale de aruncări, Open, „Cupa Ziridava”. Se anunţă premii mari, în valoare de 10 de mii de euro, asigurate de sponsorul PAB România. Este un concurs doar pentru seniori, dar pot concura şi juniorii, care se vor întrece în probele de aruncări: suliţă, disc, ciocan şi greutate. „Vor fi premii generoase asigurate de PAB, iar pe această cale ţinem să îi mulţumim domnului Sandu Ion. Competiţia este organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Arad, în colaborare cu Federaţia Română de Atletism şi Primăria Arad, cea care pune la dispoziţie stadionul Gloria, spune profesorul Constantin Miclea.

În cadrul acestei competiții vor fi oferite următoarele premii:

Cele mai bune rezultate la masculin și feminin vor fi premiați cu câte 10.000 de lei fiecare, iar primele locuri la masculin și feminin vor fi premiați cu câte 2000 de lei.

De asemenea vor exista premii pentru antrenorii sportivilor cu cele mai bune rezultate și anume locul I masculin și feminin vor fi premiați cu suma de 2000 de lei fiecare iar pentru profesorii juniorilor premiile vor fi în valoare de 1000 de lei. Iar ca bonus vor exista și premii suplimentare în valoare de 10.000 de lei care vor fi împărțiți în mod egal de toți cei care vor realiza o performanță echivalentă cu 1000 puncte conform tabelei de punctaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.