bihineuZărăndanii s-au deplasat pe malul Crișului Repede pentru amicalul de weekend, unde au dat piept cu divizionara secundă, FC Bihor. Disputată pe terenul „Motorul”, confruntarea a fost per ansamblu echilibrată, diferența de eșaloane fiind prea puțin sesizabilă.
Ineuanii chiar au deschis tabela și au condus până în partea a doua, evoluând precis și curajos. După ratarea lui Băd din debutul partidei, Alin Drăgan a marcat un gol de atacant pur sânge, punând latul la centrarea excelentă a lui Talpaș. Portarul Cioară a comis-o în minutul 27 și a comis fault de penalty la Pop. Raymond Lukacs a ratat, așa că la pauză a fost 0-1.
Totuși, gazdele aveau să egaleze la 12 minute de la reluare. Frații Lukacs au combinat frumos, iar Raymond a înscris cu un șut plasat în stânga lui Bak. Băd a ratat din nou în contul Ineului, prilej pentru bihoreni ca în minutul 74 să treacă în avantaj. Ianc a tras bine de la 22 de metri, iar portarul „alb-albaștrilor” nu a mai putut face nimic: 2-1, rezultat final.
FC Bihor: Fildan (62 Sălăjan) – Mihuț, Letan (62 Bactăr), Lazăr (80 Mitaș), Lupu (62 Achim)– Străuț (80 Cuc), Haș (46 M. Stancu) – Fl. Pop (62 Ianc), Sorian (68 M. Popa), Bic (46 Zs. Lukacs) – R. Lukacs (62 Hadăr).
Ineu: Cioară (46 Bak) – Nicolau, Bier, Tomuț –  Tătar, Francescu, Necșulescu, Georgiu, Talpaș – Băd Drăgan. Pe parcursul părții a doua, Adrian Abrudean i-a mai aruncat în luptă pe tinerii Voștinar, Hresdac, Chirilă și Kovacs.

Recomandările redacției