Curăţenia de primăvară a ajuns în cartierul Micălaca

0
268

curateniaÎn această săptămână Primăria municipiului Arad desfășoară activitățile aferente curățeniei de primăvară în cartierul Micălaca.

Lucrările, la care participă operatorii serviciilor de publice, au în vedere salubrizarea pe domeniul public (măturat manual și mecanic, spalăre străzi, igienizare paltforme gospodărești, etc), întreţinerea spaţiilor verzi (toaletări de arbori și gard viu, tuns gazon) colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, reparaţii la mobilierul urban şi sistemul de iluminat public.

Activitățile de curățenie de primăvară în cartierul Micălaca se desfășoară de mâine în zona 300 și se încheie în 28 martie, dată după care echipele edilitare se vor muta în celelalte cartiere ale municipiului.

Echipele edilitare ale Primăriei Municipiului Arad desfășoară activitățile de curățenie de primăvară de luni până vineri, între orele 09.00- 18.00 iar sâmbăta între 09.00- 13.00.

«Invităm pe această cale toate asociațiile de locatari/proprietari, voluntarii și agenții economici să sprijine municipalitatea în aceste acțiuni gospodărești. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Edilitar din cadrul Primăriei Municipiului Arad, tel. 0257-281.850, int. 132 », se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Arad.

Programarea  Curățeniei de primăvară în perioada următoare :

26- 28 martie – Micălaca 300

29- 31 martie – Confecții, Cadaș

01- 02 aprilie  – Aradul Nou

03- 05 aprilie – Grădiște  dreapta (str. Udrea, Mărțișor, zona Aleea Romanței- str. Crasna)

07-08 aprilie – Grădiște stânga și P-ța Gării, str. Bihorului

09-10 aprilie – zona str. 6 Vânători

11- 14 aprilie – zona Calea Romanilor

15- 17 aprilie – zona Gara CFR, str. Horia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.