Cursuri de comunicare pentru aleşii locali şi angajaţii Primăriei Arad

1
444

cursuri

Primăria municipiului Arad doreşte să achiziţioneze un program de formare profesională în domeniul “Comunicare – Imaginea şi relaţiile publice ale organizaţiei” cu scopul de a dezvolta cunoştinţele şi abilităţile profesionale ale participanţilor în acest domeniu.

Cursul poate fi urmat de aleşi locali, funcţionari publici, personal contractual.

Conform unui anunţ care a fost publicat pe pagina de internet a Primăriei, tematica ce va fi tratată cuprinde tehnici specifice activităţii relaţiilor publice, programele de relaţii publice, comunicarea în activitatea de relaţii publice, relaţiile cu presa.

De asemenea, angajaţii instituţiei vor ma studia tematici precum canale de comunicare, ascultare activă, negociere competitivă, etapele cheie ale procesului de negociere, strategii de negociere. Tot pe lista temelor care vor fi abordate la curs se află conflictul, principalele cauze ale conflictului, tipuri de conflicte, metode de rezolvare a conflictului, dar şi comunicarea în afaceri, procesul de comunicare şi comunicarea interpersonală.

Angajaţii municipalităţii vor avea ocazia să se specializeze în inteligenţa emoţională, empatia şi ascultarea activă dar şi în comunicarea asertivă, leadership, tehnici de comunicare.

Durata minim acceptată şi cea maxim acceptată pentru programul de formare este  minim 5 zile, maxim 7 zile, dar nu mai puţin de 40 de ore în total, câte 8 ore zilnic.
Organizatorii cursului trebuie să fie formatori cu experienţă relevantă (cel puţin 3 ani) în domeniu.

Data limită pentru transmiterea ofertelor este vineri, 23 ianuarie, ora 11.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.