Cursuri de „specialist în siguranţa alimentelor”

0
154

Filiala Arad a Consiliului Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Arad şi TUV Rheinland, recomandă atât inginerilor de producție și de calitate cât şi oricărei alte persoane care operează în industria alimentară, alimentație publică, comerț cu alimente, activități conexe filerei de produs alimentar (producători de furaje, ambalaje, distribuție) participarea la cursul de Specialist HACCP – ISO 22000:2005 (Hazard Analysis and Critical Control Points), curs intensiv, de 24 de ore, ce se va desfăşura în Arad în perioada 27-29 octombrie 2015 (8 ore/zi).

Unul dintre beneficiile participării este obținerea de competențe în implementarea unui sistem de management al siguranței alimentului conform principiilor HACCP şi ISO 22000:2005 în propria organizaţie. În cazul în care apar probleme în urma prestării serviciilor organizaţiei la procesare, producţie, ambalare sau transport, se vor putea verifica şi repara deficienţele prin acest sistem de management, evitându-se astfel cheltuieli suplimentare şi timp preţios pierdut.

Detalii suplimentare referitoare la curs, înscrieri şi preţ se pot obţine la numérele de telefon 0257.253.757 şi 0727.200. 214, prin e-mail la adresa contact@imm-arad.ro sau pe siteul www.imm-arad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.