fierAu fost prinşi în flagrant în timp ce furau scule electrice din curtea unui imobil. Vorbim despre doi bărbaţi pe care poliţiştii Secţiei numărul 2 Poliţie i-au prins în flagrant în timp ce încercau să sustragă diferite scule electrice, din curtea unui imobil în construcţie, situat în municipiu.
Oamenii legii au fost anunţaţi imediat despre furt iar în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un tânăr de 23 ani împreună cu un altul de 37 de ani, au  mai sustras din acel imobil şi  în ziua anteri­oară,  scule electrice, bunuri pe care ulterior le-au valorificat.
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Câteva ore mai târziu, un minor împreună cu alţi doi bărbaţi au fost depistaţi că au furat dintr-un autoturism. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că aceştia au sustras diferite scule dintr-un autoturism Dacia 1300, aparţinând unei femei din Arad.
Prejudiciul creat a fost recuperat iar pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Nici demisolul unui bloc nu a scăpat nevizitat de hoţi. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat din Lipova şi pe unul din Bihor, ce sunt suspectaţi că au spart două boxe aflate la demisolul unui imobil din Arad, de unde au sustras mai multe bunuri din materiale feroase si neferoase. Şi aceştia sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Recomandările redacției