Grupul de Comunicare Strategică a comunicat, aseară, decesul la „pachet” a altor patru români infectați cu virusul SARS-CoV-2. Printre aceștia se află și un arădean, mai precis un locuitor al orașului Curtici, întors recent în țară din Franța, alături de o parte dintre membrii familiei sale. 

Detalii despre cel mai tânăr român răpus până acum de coronavirus a dat chiar primarul orașului de la Frontieră, Bogdan Ban: 

”În acest moment mi s-a confirmat, din partea unor surse de încredere, faptul că moartea lui Covaci Dan (fost Julean) din Curtici, a fost cauzată de contaminarea cu virusul COVID-19.

Din păcate, curticeanul nostru nu a mai apucat să ajungă acasă, după ce a trecut frontiera, deoarece i s-a făcut rău și a ajuns la urgențe. Familia și grupul cu care s-a întors din Franța sunt izolați la domiciliu din noaptea în care s-au întors în țară.

Nu cred că avem nevoie de mai multe dovezi despre faptul că acest virus există și este un adevărat pericol pentru noi și familiile noastre.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Multă sănătate și putere și mângâiere celor care se află în regim de autoizolare!” – a scris pe contul personal de Facebook edilul curticean.

Cunoscuții spun că Dan Julean s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase în ultimul timp. Se aude chiar că înainte de a alege să se întoarcă acasă, de la Paris, bărbatul de 45 de ani suferise un preinfarct. Avea și probleme cu greutatea, deci patologii incompatibile cu viața în urma infectării cu COVID-19. După cum precizează și primarul Ban, curticeanul nu a mai ajuns acasă, el fiind transportat direct cu Ambulanța la spital după ce a trecut granița. De atunci nici nu a mai fost văzut de familia sa, soția și doi copii de peste 20 de ani, care se află acum în autoizolare și, probabil, nici nu vor putea participa la înmormântarea soțului, respectiv tatălui lor. 

FOTO: facebook (Dan Julean)

Recomandările redacției