bozianDan Găldean este deja istorie pentru sebișeni, care, începând de la amicalul de miercuri după-amiază, de la Curtici, contează pe Mihai Petcuț ca antrenor. Jucătorii Naționalului au dorit să-și im­- pre­sioneze noul tehnician și au marcat patru goluri în poarta divizionarei a patra, prin Bozian (2), Susan și Ivancea, în timp ce pentru gazde au punctat doar Ionuț Rus și Petru Măgulean.
A fost 2-4, un rezultat ce nu-l interesează prea mult pe antrenorul Frontierei Curtici.„Încă mai resimțim oboseala acumulată în cantonamentul de la Moneasa, dar, pe de altă parte, mai avem de pus la punct și alte aspecte de ordion tactic. Mai avem timp până la reluarea campionatului, nu sunt îngrijorat de înfrângerea cu Sebișul”, ne-a mărturisit Radu Anca. În tricoul Naționalului au apărut fundașul canadian Edy și atacantul Mohamed, care nu a mai semnat cu Crișul, dar a dispărut Florin Negru. Atacantul crescut de UTA a plecat în Germania, unde are promisiuni pentru un contract în liga a treia.
Formații:
Curtici: Mucha – Abrudan, Marocico, Baul, Andone – S. Măgulean, Sighete, Avrămuțiu, Ghergheș – P. Măgulean, Ledea. Au mai jucat: Uki –  Pleșca, Pistrui, I. Rus, Dragoș, Huja.
Sebiș: Șoltesz – Toader, Buta, Siminiceanu, Botiș – Bozian, Avădanei, Coțan, Budur – Susan, Ivancea. Au mai jucat: Merșca, Lazea, Mohamed, Edy, Bărdan, Fl. Rus.
Curticenii mai joacă amicale cu Zăbrani și Mailat, iar sebișenii cu Aqua Vest peste zece zile.

Recomandările redacției