Curticiul, în grafic după prima parte a sezonului Ligii a IV-a!„Stafful tehnic e confirmat, probabil ne vom mai întări cu maxim doi-trei jucători”

0
383

După primele 17 runde ale ediției 2018-2019 a Ligii IV-a Arad, Frontiera Curtici e a cincea forță a campionatului. Față de sezonul trecut, când echipa se bătea pentru salvarea de la retrogradare, saltul e mare, deși – poate – așteptările erau și mai mari în această toamnă. „Poate că ar fi trebuit să avem vreo 4-5 puncte în plus din meciurile de pe teren propriu cu Păulișul și Pâncota. De aceste meciuri se leagă singurele noastre nemulțumiri, în rest suntem în grafic. Să zicem că trecem aceste partide la capitolul accidente, ce se întâmplă des în fotbal și la cele mai înalte niveluri și vom continua, fără doar și poate, cu același staff tehnic și din retur. Avem încredere în Flavius Moisă și Adrian Sas, care – însă – se vor implica puțin și la grupele de copii și juniori ca antrenori coordonatori”, spune Sorin Grec, președintele „grănicerilor”.
Până în acest moment doar portarul Brutyo și-a manifestat dorința să se întoarcă la Păuliș, însă lucrurile nu sunt bătute în cuie. Frontiera l-ar dori la schimb pe mijlocașul Todoran, fotbalistul de 15 ani al Viitorului, binecunoscut lui Moisă și Sas, care activează și ei la gruparea prezidată de Giovanni Catanzariti. „În proporție de 90-95% vom continua cu lotul cu care am plecat la drum în vară, pe care – însă – probabil îl vom întări cu maxim doi-trei jucători. Ne interesează doar fotbaliști peste media echipei, nu ascundem faptul că Alin Gligor, Alin Mihai sau Florin Berari ar ridica mult nivelul echipei dacă ar accepta oferta noastră. Încă așteptăm rectificarea de buget de la Primărie, semnalele sunt mai mult decât pozitive, dar ce-i în mână nu-i în minciună. Autoritățile locale au fost mereu alături de noi și suntem convinși că va fi la fel și de acum înainte”, a adăugat Grec.
Curticiul pune bază și pe schimbul de mâine, înființând în acest an nu mai puțin de trei grupe de copii: 2006-2007 (antrenor Alexandru Andea), 2008-2009 (amtrenor Cosmin Mercea) și 2010-2011 (antrenor Radu Mocuța). „Avem în total cinci grupe de copii și juniori care încep să aibă rezultate bune. Prezența la antrenamente e și ea mare, ne preocupă mult schimbul de mâine și de aceea îi vom implica pe cât posibil și pe antrenorii de la prima echipă, Flavius Moisă și Adi Sas”, mai consideră președintele Frontierei.
„Alb-albaștrii” au scăpat de „ciocnirile” cu primele două echipe clasate în rundele cu numărul 16 și 17, așa că programul în campania de primăvară se anunță, cel puțin pe foaie, abordabil. „Ne-ar fi plăcut să jucăm cu Sântana și Pecica după vacanță, dar asta e situația. Țintim puncte mai multe la reluarea campionatului, obiectivul rămânând o clasare în primele 5 echipe ale campionatului și pregătirea sezonului viitor, când – poate – vom ridica și mai mult ștacheta”, a concluzionat Grec.
Frontiera începe partea a doua a sezonului cu un meci în deplasare, pe ICRTI din Arad, cu codașa Speranța Turnu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.