Curticiul s-a întărit cu jucători de Liga a III-a pentru un loc cât mai apropiat de vârful primului eșalon județean

0
395

Rocada spectaculoasă a verii în fotbalul arădean le vizează pe Lunca Teuz Cermei și Frontiera Curtici. Flavius Moisă și Adi Sas au ajuns pe banca divizionarei terțe, în timp ce Radu Anca a revenit la Graniță. Dar nu a făcut-o cu mâna goală, ci împreună cu cel mai experimentat fotbalist al „sămădăilor”, fundașul Norbert Varga.
Dar și restul transferurilor operate de Frontiera vin din Liga 3-a, de la Crișul Chișineu Criș, respectiv Progresul Pecica. Vorbim despre portarul Lucian Mucha și mijlocașul ofensiv Petrică Huțanu.
„Cam acestea sunt achizițiile, în timp ce la capitolul plecări îi avem pe portarul Vasi, fundașul Tavi Moisă și mijlocașul Olariu. Cam acestea sunt mutările, nu mai credem că vor fi schimbări până la începutul campionatului. Facem două antrenamente pe săptămână, urmate de joc un joc amical la final de săptămână sau o ședință de pregătire, plus două partide de verificare. Primăria ne asigură același buget ca și sezonul trecut, iar obiectivul e locurile 1-5, dar mai apropiat de vârf, având în vedere că sezonul trecut am terminat pe 3”, a explicat Sorin Grec, președintele „alb-albaștrilor”.
Curticenii încep seria de partide amicale pe 17 iulie, cu Zăbraniul, după care urmează să mai întâlnească: Crișul (pe 20 iulie), Lipova (24 iulie), Păuliș (27 iulie) și Pecica (3 august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.