Curticiul s-a reunit în 14 fotbaliști: Dorel Mutică trebuie să-și reinventeze defensiva

0
362

muticaUna dintre cele mai grăbite divizionare a patra arădene a revenit la antrenamente ieri, la Graniță. Frontiera Curtici s-a reunit într-o formulă aproximativă, Dorel Mutică având probleme de efectiv în special în ceea ce privește fotbaliștii cu profil defensiv. „Marocico a plecat în Germania și a lăsat un mare gol în centrul apărării, dar și Abrudan și Pleșa sunt pierderi pentru noi. Am înțeles că vor să se țină de serviciu și să o lase mai moale cu fotbalul. În aceste condiții, ar trebui să reinventez apărarea pentru retur. Aș avea nevoie de trei fundași, unul central și doi de bandă, plus un mijlocaș lateral care să facă diferența în unele meciuri”, a precizat fostul fundaș al UTA-ei și Stelei.
Din vară, de la Frontiera va pleca și talentatul portar Mucha cu direcția Crișul-Chișineu, în timp ce la capitolul veniri doar numele lui Herlo plutește în aer. „E destul de greu să iei fotbaliști în perioada de iarnă, fiindcă majoritatea au contracte de pe un sezon pe altul. Dar, cu siguranță vom face două-trei achiziții pe măsura posibilităților noastre”, a mai spus Mutică.
Curticenii își cunosc și adversarii din amicalele iernii, respectiv Voința Mailat, CS Ineu, Crișul Chișineu-Criș, Unirea Sântana, Voința Macea, Aqua Vest și Șoimii Lipova. Între 8 și 13 februarie, „alb-albaștrii” vor efectua un mini-cantonament la Moneasa. „Vom avea patru zile pline atunci, binevenite pentru noi care facem două antrenamente săptămânale. În retur, ne propunem să urcăm cât mai mult în clasament, cu mențiunea că suntem conștienți că în primele 5 echipe e greu să pătrundem anul acesta. Dar, vom încerca”, a explicat antrenorul Frontierei, care a preluat echipa din mâna lui Gigi Cameniță la finalul lunii august a anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.