La Călărași, UTA a pierdut primul meci din noua „gestiune” a lui Ionuț Popa, dar rămâne cu gol marcat în toate partidele din acest an calendaristic. Ma­rius Curtuiuș a înscris din pasa lui Hlistei, luându-le fața fundașului Manole și portarului Lungu în careul de 6 metri.
Din păcate, cea de-a șaptea reușită stagională a atacantului utist nu a fost de ajuns pentru al cincilea rezultat util consecutiv. „Știam că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din Liga a II-a, dar, cu toate astea, cred ca puteam pleca cu punct sau puncte dupa acest joc. Am avut ocazii bune sa înscriem în special la scorul de 1-0 pentru ei. Am avut penalty, bară, lovitura liberă a lui Buia, dacă am fi egalat altfel s-ar fi jucat meciul. Apoi, după ce în sfârșit am marcat nu am reușit să punem mai multă presiune pe adversar. Păcat, căci era o pâine de mâncat la Călărași, în ciuda faptului că ei sunt pe primul loc și noi ne batem pentru supraviețuire”, a spus Curtuiuș.
Săptămâna viitoare, la Șiria e așteptată FC Snagov, un adversar de bătut pentru „roș-albi”. „Acum am trecut de jocurile cu echipele din partea superioară a clasamentului, urmează meciuri cu o miză mult mai importantă, poate chiar decisive, cu adversarii din zona noastră. Pe acestea trebuie să le câștigăm neapărat pentru a sta liniștiti pe final de campionat. Plus, derby-ul cu Poli, care știm cu toții cât de important este pentru suporterii noștri, dar și pentru noi ca echipă și club”, a adăugat căpitanul „roș-albilor”, care a marcat câte un gol cu cele trei formații de pe podiumul ligii secunde.

Recomandările redacției