Fostul căpitan al „Bătrânei Doamne” și-a ales viitoarea echi­pă. Deși a avut oferte și din Liga a II-a și de la o sumedenie de formații de Liga a III-a, Marius Curtu­iuș a ajuns la CSM Reșița. „Bine ai venit, Marius Curtuiuș! Succes și realizări cât mai multe în tricoul roș-negru!!!”, îi transmit reșițenii noului vârf de atac pe pagina de Facebook a clubului. Aracantul de 28 ani a mai evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, Delta Tulcea, CSM Râmnicu Vâlcea, Arieșul Turda, FC Olt Slatina și UTA Arad. În cei trei ani petrecuți la Campioana Provinciei, Curtuiuș a marcat 39 de goluri și a ajuns la 180 de minute de Liga 1, după barajele pierdute cu Voluntari și ACS Poli.
Și unul dintre cei doi juniori care au refuzat să-și prelungească înțelegerea cu UTA în această vară întărește cea mai serioasă contracandidată a formațiilor arădene de Liga a III-a. Dorin Toma, care nu mai avea contract nici cu Atletico Arad, a semnat și până în vara anu­lui următor tot cu CSM Reșița, echipă antrenată de fostul „secund” al lui Ionuț Popa la ACS Poli, Tavi Benga.
Fotbalistul de 19 ani a evoluat sporadic pentru „Bătrâna Doamnă” în liga secundă, reușind – totuși – să înscrie un gol, în eșecul 2-3 cu Ripensia Timișoara. Probabil, Toma va fi coleg în Valea Domanului cu Denis Lazăr, fotbalist de bandă dreaptă care nu face parte din planurile primei echipe a „roș-albilor” și va fi împrumutat în „roșu-negru”. După modelul Costin și Copaci, fotbaliști care s-au întors la UTA de la Reșița schimbați în bine, Toma și Lazăr ar putea fi un câștig pentru Campioana Provinciei la anul.
CSM Reșița e una dintre pretendentele la promovarea în liga secundă, transferându-l în această vară și pe Dragoș Săulescu, golgheterul celor de la Național Sebiș.

Recomandările redacției