Cutia, simbolul pentru „loc de parcare rezervat“

0
499

Pornind de la tomberoane trase în drum, bolovani și până la cutii de tot felul, mulți arădeni recurg la această metodă pentru a-și păstra locul de parcare neocupat. Pentru că pe străzile publice nu poți să îți rezervi locul, totul ținând de norocul fiecăruia când vine vorba de parcare, de multe ori am avut ocazia să vedem fel și fel de invenții prin care să se țină rezervat un anumit loc și pentru o anume persoană.

Am văzut astfel cutii care marchează începutul și sfârșitul unui loc de parcare, tomberoane puse strategic sau chiar persoane care stau în locul cu pricina și nu se trag până nu vine persoana cu în cauză să parcheze acolo.

Așadar, motivele de mândrie vin unul după celălalt, arădenii continuând să uimească. Chiar dacă multora nu le convine când trebuie să se confrunte cu o situație de acest gen, nu mulți se dau jos din mașină ca să mute cutiile, majoritatea înțelegând mesajul fără prea multe proteste.

În concluzie, Aradul este plin de arădeni care știu să-și facă singuri legea și din păcate, atunci când cineva încearcă să încalce ceea ce ei au hotărât poate să izbucnească ușor un scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.